|
Post by atomowy on Mar 19, 2015 11:44:54 GMT 1
Siema! Ostatnio spotkałem się z goście który prosił o kickowanie mnie ponieważ mam cheaty. Oczywiście gram i grałem na czystym Cs'ie ale bardzo mnie zaszokowało to , że gracz który dobrze gra jest posądzany o cheaty. Napiszcie jak sb radzicie z takimi delikwentami i jakie odczucia wam towarzyszą. Ja czułem się dziwnie bo dotarło do mnie , że gram już tak dobrze , że wyzywają mnie od cheatera Na nieszczęście tego Noobka akurat wtedy nagrywałem Mogę wysłać film w każdej chwili
|
|
|
Post by Zangetsu on Mar 19, 2015 13:07:27 GMT 1
Powiem ci tak od cheaterów wyzywają mnie prawie cały (90% meczy?) czy to w CSP czy to w Combat Arms'ie częściowo ich ignoruje ale to jest powód do radości ponieważ jesteś na takim stopniu ze ciebie "wyzywają" od cheaterów ale jest tez jedna taka sprawa kto ciebie wyzywał? jeśli jacyś ludzie co za nie graja najlepiej również "fajnie" ale dopiero prawdziwa satysfakcje masz jeśli to był naprawdę dobry gracz a i tak nie miał z tobą więc zaczął sobie to tłumaczyć ze masz hacki ogólnie jeśli ktoś ciebie wyzywa od cheaterów a ty nie cheatujesz to fajna sprawa ^^
|
|
|
Post by skul8000 on Mar 19, 2015 13:59:09 GMT 1
Ja sobie radzę tak, że to ignoruję. Pozdro.
|
|
|
Post by neyter on Mar 19, 2015 17:34:48 GMT 1
Tak jak kolega up: ignoruje to lub gdy ktoś chcę robię ss i mu to podsyłam Pozdrawiam
|
|
|
Post by skul8000 on Mar 21, 2015 16:49:23 GMT 1
up: Mistrz zła! Robi screena i wysyła typowi Dzisiaj poradziłem sobie z wyzywaniem od czitera w sposób łagodnie mówiąc niekonwencjonalny ... Strzeliłem focha, wywaliłem typa i dalej miałem focha
|
|
|
Post by farmer on Mar 21, 2015 23:34:11 GMT 1
Ja tam od razu piszę, że mam cheaty i próbuję ich do tego przekonać
|
|
|
Post by skul8000 on Mar 22, 2015 8:46:07 GMT 1
Aha! Mój tekst "cziterhacker!!!111oneoneone" to nie jest wyzywanie a coś a'la "Jak on(a) to ...?" Tak naprawdę to chyba wystarczy zabijać z glocka, aby być podejrzewanym o haxy (w końcu ma obrażenia jak pistolet do paintballa), więc dobrym wyjściem jest zmienić serwer i grać z innymi dobrymi graczami (tj. z E.P.O)
|
|