|
Post by Zangetsu on Mar 19, 2015 19:52:42 GMT 1
Od 20 Marca będzie trwała wojna z klanem E.F do 22 Marca. Pod spodem napisze terminy wojen.
Pierwszy Dzień Wojny :
Serwer : Europe Data : 20.03.2015r. Godzina : 18:00 Rundy : 7 Tryb : Classic Mapa : INDust Nazwa: wojna_wiosenna_E.F_vs_E.P.O_1
Drugi Dzień Wojny :
Serwer : Europe Data : 21.03.2015r. Godzina : 18:00 Rundy : 7 Tryb : Classic Mapa : Homer_House Nazwa: wojna_wiosenna_E.F_vs_E.P.O_2
Trzeci Dzień Wojny :
Serwer : Europe Data : 22.03.2015r. Godzina : 18:00 Rundy : 7 Tryb : Classic Mapa : NFS_clan_map Nazwa: wojna_wiosenna_E.F_vs_E.P.O_1
zasady wojny: 1. nie tworzymy mapki fałszywej ani nawet prawdziwej wojny takie się nie liczą a po za tym wojna też nie będzie się liczyć bo będzie zamieszanie tak jak poprzednio czyli mape wojny robię tylko ja 2. nie wyzywamy innych klanów 3. czat służy tylko do powiedzenia ważnej rzeczy 4. wyniki ogłaszam tylko ja 5. jest 5 rund i wygrane ja liczę i mówię kto wygrał 6. nie kampimy w takim sensie że pisze jaki klan będzie w jakiej grupie i do takiej grupy dołanczamy 7. nie używamy żadnych hacków 8. ZAKAZ używania P90
Za wszelkie błędy w "zasady wojny" nie odpowiadam nie pisałem tego.
Pozdrawiam Zangetsu
|
|