|
Post by dzemorek on Mar 19, 2015 21:27:49 GMT 1
Tutaj każdy będzie sobie pomagał nawzajem Nie musi dotyczyc critical strike portable ale moze moze byc kilka pytan pod rzad np ktos napisze ze ma problem z xboxem albo komputerem itp ktos mu moze odpisac co powinien zrobic Zasady: 1.jezeli ktoś poprosi o pomoc a osoba ktora mu odpowiedziala np tak: a radz sobie sam , dostaje bana na 60min 2.ma byc tutaj kultura mniej wiecej. 3.jezeli nawet nie wiesz o co chodzi pytajacemu nie odpowiadaj mu
|
|
|
Post by atomowy on Mar 20, 2015 16:55:16 GMT 1
Siema! Od pewnego czasu na jeja muszę wchodzi na cs'a 2 razy lub więcej. Kiedy za pierwszym razem wchodzę , pasek reklamy ładuje a kiedy się już załaduje cała przeglądarka się zacina co zmusza mnie do jej całkowitego zamknięcia , a czasami nawet zamknięcia przez ALT+CTRL+DELETE. Muszę od nowa włączyć przeglądarkę i odpalić CS'a. Dlaczego tak się może dziać ? Bardzo mnie to irytuje ;/ Proszę o pomoc
|
|
|
Post by neyter on Mar 20, 2015 19:14:59 GMT 1
Siema! Od pewnego czasu na jeja muszę wchodzi na cs'a 2 razy lub więcej. Kiedy za pierwszym razem wchodzę , pasek reklamy ładuje a kiedy się już załaduje cała przeglądarka się zacina co zmusza mnie do jej całkowitego zamknięcia , a czasami nawet zamknięcia przez ALT+CTRL+DELETE. Muszę od nowa włączyć przeglądarkę i odpalić CS'a. Dlaczego tak się może dziać ? Bardzo mnie to irytuje ;/ Proszę o pomoc A jaką używasz przeglądarkę ?
|
|
|
Post by skul8000 on Mar 21, 2015 16:46:24 GMT 1
Siema! Od pewnego czasu na jeja muszę wchodzi na cs'a 2 razy lub więcej. Kiedy za pierwszym razem wchodzę , pasek reklamy ładuje a kiedy się już załaduje cała przeglądarka się zacina co zmusza mnie do jej całkowitego zamknięcia , a czasami nawet zamknięcia przez ALT+CTRL+DELETE. Muszę od nowa włączyć przeglądarkę i odpalić CS'a. Dlaczego tak się może dziać ? Bardzo mnie to irytuje ;/ Proszę o pomoc W moim przypadku jest podobnie, ale na 5 sekund do minuty się zatnie a później wszystko działa. Używam mozilli firefox, więc spróbuj z nią.
|
|
|
Post by farmer on Mar 21, 2015 22:12:04 GMT 1
U mnie jest problem z mapkami. Jakieś 3/4 z nich nie może mi się załadować :/
|
|
|
Post by skul8000 on Mar 22, 2015 8:33:40 GMT 1
Odśwież stronę i będzie działało. Niestety nie wiem jak sobie z tym poradzić, ale na krótszą metę powyższe działa.
|
|
|
Post by farmer on Mar 22, 2015 17:25:16 GMT 1
Działa, dzięki Taki ze mnie majster, a na to nie wpadłem
|
|
|
Post by skul8000 on Mar 22, 2015 19:04:37 GMT 1
Pomogłem? Daj lajka
|
|